Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

LapWall Oyj ostaa raa­he­lai­sen KW-Com­po­nent Oy:n ele­ment­ti­lii­ke­toi­min­nan

Pyhäntä

LapWall Oyj ja KW-Component Oy ovat 18. toukokuuta allekirjoittaneet sopimuksen, jossa Raahessa toimivan KW-Componentin elementtiliiketoiminta siirtyy LapWallin omistukseen liiketoimintakaupalla.

Tiedotteen mukaan KW-Component kuuluu Woodcomp-yhtiöön, joka on erikoistunut puunjalostukseen ja teolliseen puutalojen valmistamiseen. Liiketoimintakaupan täytäntöönpanon odotetaan tapahtuvan 31. toukokuuta.

Liiketoiminnan kauppahinta on 4,2 miljoonaa euroa, ja se maksetaan puoleksi kaupanteon yhteydessä maksettavalla käteisvastikkeella ja puoleksi myöhemmin kahdessa erässä maksettavilla LapWall Oyj:n osakkeilla, jotka suunnataan osakeantina myyjälle. Liiketoimintakaupassa ostajalle siirtyviä varoja ovat liiketoiminnan keskeinen konekanta ja nykyliikevaihdon mukaista tasoa vastaava vaihto-omaisuus. Velkoja tai saatavia liiketoimintakaupassa ei siirry.

KW-Component on vuonna 2011 perustettu suomalainen yhtiö. Siirtyvän KW-Componentin elementtiliiketoiminnan liikevaihto vuonna 2022 oli noin 14 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on tällä hetkellä 50 henkilöä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.