Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Lap­Wal­lin lii­ke­vaih­to kasvoi odo­te­tus­ti ja kan­nat­ta­vuus parani mer­kit­tä­väs­ti – viime vuosi oli yhtiön tähän men­nes­sä paras

Pyhäntä

LapWallin toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen kuvailee yhtiön viime vuoden olleen kannattavan kasvun ja isojen muutosten vuosi. Vuoden alkupuolella yhtiö osti Vetelistä Termaterin liiketoiminnan ja listautui pörssiin First North -markkinapaikalle. Kaupankäynti osakkeilla alkoi 8. huhtikuuta 2022.

Vuosi 2022 oli liikevaihdollisesti ja tuloksellisesti yhtiön historian paras. Liikevaihto kasvoi 48 prosenttia 52,5 miljoonaan euroon, kun se edellisenä vuotena oli 35,5 miljoonaa euroa. Liiketoiminta kehittyi myönteisesti kaikkien tuoteryhmien osalta.

Liikevaihdon kasvusta reilu 60 prosenttia muodostui helmikuun alussa LapWallille siirtyneestä Termater kattoelementtiliiketoiminnasta ja vajaa 40 prosenttia orgaanisesta kasvusta sekä seinä- että kattoelementtiliiketoiminnassa. Termaterilta ostetun liiketoiminnan myötä yhtiön asiakaskunta laajeni ja kattoelementtiliiketoiminnan markkinaosuus kasvoi.

Yhtiön tilikauden voitto oli 5 464 000 euroa, kun se edellisvuonna oli 3 331 000 euroa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.