Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Man­ki­lan­ky­läs­tä läh­töi­sin oleva Hannu Konola kuivaa nau­dan­li­haa kotinsa kuis­til­la Mu­hok­sel­la Kari Tapion ja Eppu Nor­maa­lin avulla – ”Kyl­lä­hän ne lihat aika ällön nä­köi­siä ovat”

Kun päivälämpötila kohoaa plussan puolelle, mutta öisin on pakkasta, on otollisin aika lihan kuivattamiseen.

Muhos

Muhoslaisen Hannu Konolan kodin kuistilla pyörii tuulessa jokin, jota nopeasti vilkaistuna saattaisi erehtyä luulemaan erikoiseksi tuulikelloksi tai muuksi koristeeksi.

Sellaisesta ei kuitenkaan ole tällä kertaa kyse.

Juuri nyt, kun päivälämpötilat kohoavat plussan puolelle, mutta öisin on pakkasta, on menossa otollisin aika lihan kuivattamiseen. Konola on päättänyt käyttää tilaisuuden hyväksi.

Netistä löytyy ohjeita yhtä monia kuin on tekijöitäkin. Konola korostaakin olevansa noviisi ja kuivauspuuhissa vasta toista kertaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.