Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tilaa tästä Siikajokilaakso Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Tilaajille

Matti Van­ha­nen ana­ly­soi Py­hän­nän elin­kei­no­elä­män me­nes­ty­mis­tä – Py­hän­näl­lä otetaan va­ka­vas­ti yri­tys­toi­min­nal­le suo­tui­sat asiat

Piiparinmäen tuulivoimapuiston käyttöön avannut eduskunnan puhemies Matti Vanhanen vieraili omasta toivomuksestaan myös Feelialla.

Pyhäntä

Nykyinen Suomen eduskunnan puhemies ei ollut ensimmäistä kertaa vierailulla Pyhännällä.

– Edellisen kerran olen käynyt Pyhännällä lomamatkalla. Onkohan siitä vuottakaan? Töiden merkeissä kävin viimeksi kolme vuotta sitten ja sitä ennen pitää mennä vajaan kuuden tai seitsemän vuoden taakse, Matti Vanhanen kertoi keskiviikkona puhelimitse matkatessaan Pyhännältä kohti Liminkaa.

Maaliskuussa 2020 Vanhanen oli virallisella vierailulla Kajaanissa ja tämän matkan yhteydessä hän kävi myös Piiparimäen tuulivoimapuiston rakentamistyömaalla.

– Tuolloin puisto oli perustusvaiheessa ja oli juuri saatu tieto, että puistossa tuotettava sähkö saadaan myytyä Haminaan Googlelle ja puiston toiminta tulee olemaan kannattavaa ilman valtion tukea.

– Tällä kertaa kutsu Pyhännälle tuli tuulivoimayhtiön puolelta ja perustui varmaan siihen, että olen ollut kiinnostunut tämän tuulivoimapuiston rakentamisesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.