Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Paa­vo­lan Ko­to­tu­vas­sa ko­ka­taan hä­vik­ki­ruo­kaa – annos tar­joil­laan ar­vos­ta­vas­ti pöytään asti

Kun samaan kattilaan laitetaan mukavat kyläläiset, loistava kokki ja pöytiin tarjoilu, saa lautaselle mitä parhaimman aterian. Ja kaiken ytimessä on hävikkiruuan hyödyntäminen.

Siikajoki/Paavola
Kototuvan hävikkiruokailussa pääkokkina on Eini Stjerna. Kauppareissulle lähtenyt Asta Krankkala päätti tällä kertaa käydä syömässä valmista.
Kototuvan hävikkiruokailussa pääkokkina on Eini Stjerna. Kauppareissulle lähtenyt Asta Krankkala päätti tällä kertaa käydä syömässä valmista.
Kuva: Kirsi Junttila

Herkullinen ruoka tuoksuu Paavolan Kototuvalla. Eikä mikä tahansa ruoka, vaan seinän takana olevan kaupan hävikkituotteista kokattu.

Hävikkiruokaa syödään Kototuvalla kerran kuukaudessa, päiväksi on otettu aina kuukauden ensimmäinen keskiviikko.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.