Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Paa­vo­lan Ko­to­tu­vas­sa ko­ka­taan hä­vik­ki­ruo­kaa – annos tar­joil­laan ar­vos­ta­vas­ti pöytään asti

Kun samaan kattilaan laitetaan mukavat kyläläiset, loistava kokki ja pöytiin tarjoilu, saa lautaselle mitä parhaimman aterian. Ja kaiken ytimessä on hävikkiruuan hyödyntäminen.

Siikajoki/Paavola
Kototuvan hävikkiruokailussa pääkokkina on Eini Stjerna. Kauppareissulle lähtenyt Asta Krankkala päätti tällä kertaa käydä syömässä valmista.
Kototuvan hävikkiruokailussa pääkokkina on Eini Stjerna. Kauppareissulle lähtenyt Asta Krankkala päätti tällä kertaa käydä syömässä valmista.
Kuva: Kirsi Junttila

Herkullinen ruoka tuoksuu Paavolan Kototuvalla. Eikä mikä tahansa ruoka, vaan seinän takana olevan kaupan hävikkituotteista kokattu.

Hävikkiruokaa syödään Kototuvalla kerran kuukaudessa, päiväksi on otettu aina kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Menuu varmistuu tiistai-iltana, jolloin vapaaehtoinen pääkokki Eini Stjerna käy kaupassa kurkistelemassa, mitä tuotteita siellä on alennettu lähestyvän eräpäivän vuoksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.