Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pulk­ki­lan ala­kou­lul­la ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­ta ja jouk­ko­al­tis­tu­mi­nen – al­tis­tu­nei­siin on oltu yh­tey­des­sä ja jäävät etä­ope­tuk­seen

Siikalatva/Pulkkila
Pulkkilan alakoululla on tullut ilmi koronavirustartunta ja tartuntaan liittyviä altistumisia. Asiasta tiedotettiin torstaina.
Pulkkilan alakoululla on tullut ilmi koronavirustartunta ja tartuntaan liittyviä altistumisia. Asiasta tiedotettiin torstaina.
Kuva: Sari Kihnula/arkisto

Pulkkilan alakoululla on tullut ilmi koronavirustartunta ja tartuntaan liittyviä altistumisia. Altistuneet koululaiset ja henkilöstö on saanut tiedon altistumisestaan. Altistumisketjuja selvitetään ja altistuneisiin ollaan yhteydessä tartuntatautiviranomaisen ja tartunnanjäljittäjien toimesta.

Altistuneet saavat koululta ohjeet etäopetuksesta Wilman kautta.  Muilta osin koululaiset jatkavat työtään normaalisti työjärjestysten mukaisesti ja koulunkäynti on turvallista.

– Vanhempien ja koululaisten on tarpeen erityisesti nyt muistaa, että kouluun tullaan vain terveenä ja mikäli infektio-oireita esiintyy, hakeudutaan koronatestiin. Myös kotona on hyvä toistuvasti keskustella käsihygieniasta ja korostaa käsien pesun tärkeyttä useita kertoja koulupäivän aikana, painotetaan Siikalatvan kunnan nettisivuilla torstaina iltapäivällä julkaistussa tiedotteessa.