Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Pulk­ki­lan put­ki­teh­taal­la alkoi tiis­tai­na muu­tos­neu­vot­te­lut – neu­vot­te­lut kos­ke­vat koko hen­ki­lös­töä

Siikalatva/Pulkkila

SSAB Europe -divisioonan Putkiliiketoimintayksikkö on käynnistänyt muutosneuvottelut Pulkkilan ja Hämeenlinnan putkitehtailla heikon asiakaskysynnän takia. Mahdollisia lomautuksia koskevien neuvottelujen piirissä on noin 260 henkeä.

– Pulkkilan tehtaan kuormitustilanteen heikkenemiseen nyt syksyn aikana vaikuttaa erityisesti rakennusalan tämänhetkinen huono tilanne. Muutosneuvotteluesitys on annettu tiistaina ja koska kysymyksessä ovat maksimissaan 90 päivää kestävät mahdolliset lomautukset, neuvottelut tulevat kestämään minimissään työehtosopimusten mukaisesti kahden viikon ajan, valotti Pulkkilan putkitehtaan tehdaspäällikkö Kari Salin.

Neuvotteluissa keskustellaan vaihtoehdoista, joilla pyritään sopeuttamaan toimintojen kustannusrakennetta ennustettavissa olevaa kysyntä- ja kuormitustilannetta vastaavaksi. Neuvottelujen piirissä on Hämeenlinnan putkitehtaan ja Pulkkilan tehtaan koko henkilöstö eli yhteensä noin 260 henkilöä.

Neuvottelut saattavat johtaa enintään 90 päivän lomautuksiin. Kaikkiaan SSAB:n palveluksessa Suomessa on noin 4 700 henkilöä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.