Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tilaa tästä Siikajokilaakso Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Pyö­riä­ne­van hank­keen vas­tus­ta­jil­le

Luin 14.12 ilmestyneestä Siikajokilaaksosta juttua, miten Tavastkengällä eräät henkilöt vastustaa uusien tuulipuistojen hanketta. Lukijaa hämmästytti negatiivinen asenne näistä tuulimyllyistä ja uusista tuulivoimapuistohankkeista ja niiden tuomista haitoista, melu- ja terveyshaitoista ynnä muusta. Onkohan niitä edes kukaan tutkinut ja tuonut julki? Ei tietääkseni. Ei tule kuulema paluumuuttajia, kun joka puolella vilkkuu myllyjen valot. Sitä en kyllä usko, sillä tuskin niitä muuttajia tulisi enemmälti, vaikka ei olisi ainuttakaan myllyjä. Eiköhän se ole niin, että palveluita ne paluumuuttajatkin haluaa, jos meinaavat asua syrjäkylällä. Ei kannata syytellä tuulimyllyjä.

Kysyisin teiltä vastustajat, olettako ajatelleet, mitä hyötyä on näistä nykyisistä ja tulevista tuulimyllyistä kunnalle, kuntalaisille, yrittäjille ja myös teille vastustajat.

Ensinnäkin ne tuovat rakennusvaiheessa ihmisille töitä monelle eri alan yrittäjille, tavarantoimittajille, automiehille ja monille muille tahoille, jopa paikallisille yrittäjille monin verroin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.