Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­li­suu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Rant­si­lan Riis­ta­mies­ten joh­to­kun­ta ei tee va­li­tus­ta suden kan­nan­hoi­dol­li­sen met­säs­tyk­sen lu­pa­pää­tök­ses­tä – mah­dol­lis­ta on, että joku muu taho hyö­dyn­tää pai­kal­lis­ten al­le­kir­joit­ta­maa ve­too­mus­ta

Siikalatva/Rantsila

Keskiviikkoiltana kokoontunut Rantsilan Riistamiesten johtokunta päätti yksimielisesti, ettei lähetä hallinto-oikeuteen valitus- ja oikaisupyyntöä suden kannanhoidollisen metsästyksen kaatoluvista.

Rantsilan Riistamiehet oli hakenut Suomen riistakeskukselta poikkeuslupaa kuuden suden kannanhoidolliseen metsästykseen. Viime vuoden lopulla tuli tieto, ettei Rantsilan alueelle ole myönnetty lupia.

Lupahakemukseen Rantsilan Riistamiesten johtokunnan nimeämänä päähakijana ja yhteyshenkilönä ollut Antti Mankinen kertoo, että julkisuuteen pääsi asian tiimoilta väärää tietoa, kun valitus- ja oikaisukirjelmää oltiin valmistelemassa. Osana valmistelua useisiin Siikalatvalla toimiviin yrityksiin toimitettiin valitus- ja oikaisupyyntöluonnos, kun paikallisilta kerättiin allekirjoituksia vetoomuskirjelmän saatteeksi.

Valitus- ja oikaisupyyntöasia käsiteltiin Rantsilan Riistamiesten johtokunnassa ensimmäisen kerran vasta keskiviikkoiltana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.