Siikajokilaakson nro 1: Sii­ka­jo­ki­laak­soa jul­kais­tu 55 vuotta – ver­kos­sa luet­ta­vis­sa en­sim­mäi­nen Sii­ka­jo­ki­laak­so

RAS:n alueel­la 16-vuo­tiai­den ko­ro­na­ro­kot­ta­mi­nen al­ka­mas­sa – ajan­va­raus on jo avoinna

Koronarokotukset laajenevat Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella 16-vuotiaisiin. Siikajokisille annettaan aikoja viikolle 26.
Koronarokotukset laajenevat Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueella 16-vuotiaisiin. Siikajokisille annettaan aikoja viikolle 26.
Kuva: Sari Kihnula

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän alueen koronarokottaminen etenee ja perjantaina avattiin nettiajanvaraus 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille kansalaisille.

Ajanvaraus on  jo avoinna ja nettiajanvarauksen kautta voi varata aikoja Raahen rokotuspisteelle, Kummatin vanhalle koululle ja Ruukin terveysasemalle Siikajoella.

Ruukin terveysaseman puhelinajanvarauksen takaisinsoitto 08 849 4612 on avoinna maanantaina kello 10 alkaen.

Kaikki nyt avatut rokotusajat annetaan viikolle 26.

Nettiajanvaraus löytyy osoitteesta www.nettirassi.fi ja se vaatii vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla.

Koronarokottamisella pyritään turvaamaan kansalaisten terveyttä ja mahdollisimman laaja rokotekattavuus edesauttaa sitä, että yhteiskunta saadaan auki, ja pääsemme kesän jälkeen palaamaan etätyöstä ja -opiskelusta lähityöskentelyyn ja -opiskeluun.