Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Riikka Tee­ri­aho va­paa-ajan­oh­jaa­jas­ta Py­hän­nän kunnan hy­vin­voin­ti­koor­di­naat­to­rik­si

Riikka Teeriaho on aloittanut entistä monipuolisemmassa työtehtävässä.

Pyhäntä

Vuoden vaihteessa vastuu sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä siirtyi hyvinvointialueille, mutta hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen jäi edelleen kuntien tehtäväksi. Aikaisemmin Pyhännän kunnan hyvinvointityötä on hoitanut Haapaveden kunnan hyvinvointikoordinaattori. Joulukuussa Pyhännän kunnanhallitus valitsi Riikka Teeriahon hyvinvointikoordinaattorin tehtävään.

Pitkään vapaa-ajanohjaajana Pyhännällä työskennellyt 27-vuotias Riikka Teeriaho on kotoisin Piippolasta, mutta on asunut Pyhännällä vuodesta 2017. Hän on työskennellyt Pyhännän koululla ja vapaa-aikatoimella noin viisi vuotta ja pääsi aloittamaan tammikuun alussa hyvinvointikoordinaattorin toimessa.

Hyvinvointikoordinaattorin työnkuvaan Pyhännällä kuuluu muun muassa uuden kylätalkkaripalvelun koordinointi, kunnan hyvinvoinnin, terveyden ja liikkumisen edistäminen kaikissa ikäryhmissä, yhteistyö hyvinvointialueen, järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa, sekä tapahtumat yhteistyössä vapaa-aikatoimen ja kulttuuritoimen kanssa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.