Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi + Lehti 6 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Sii­ka­joel­la avautuu uusi vai­ku­tus­ka­na­va – nä­kö­kan­to­jaan esille tuo­des­saan sii­ka­jo­ki­nen myös si­tou­tuu ta­voit­tee­seen pää­se­mi­seen

Siikajoen kunta haluaa olla edelläkävijä ei vain osallistavassa, vaan siikajokisia osallistumaan innostavassa kuntapolitiikassa. Kuntalaisten kuuleminen alkaa pian.

Siikajoki/Ruukki

Elämään virtaa Siikajoella -slogan viitoittaa tietä Siikajoen kunnan ja GreatGain-yrityksen asiantuntijoiden kevään aikana aloittaman yhteistyön ensimmäisillä

askelilla.

Kunnanjohtaja Pertti Severinkangas kertoo, kuinka kaikki lähti liikkeelle tarpeesta tehdä valtuustokauden päätteeksi itsearviointia.

– Vaihtoehtona oli myös, että tehdäänkö arviointi itse. Todettiin, että meidän on edullisempi ostaa palvelu kuin palkata henkilö tekemään työ. Hyvin tehty työ olisi vaatinut täysipäiväisen työntekijän pitkäksi aikaa, eikä meiltä olisi välttämättä löytynyt tällaista osaamista.

Severinkangas arvelee, että perinteisesti toimien tuskin olisi saatu irti valtuutettujen itsearvioinnista antia, joka nyt saatiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.