Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Sii­ka­joen kunnan val­tuus­to­ryh­mien kan­nan­ot­to Sii­ka­pir­tin hoi­va­pal­ve­lui­den lak­kaut­ta­mi­ses­ta

Olemme tyrmistyneinä vastaanottaneet tiedon, että Attendo aikoo sulkea Siikapirtin hoivapalvelutalon Siikajoenkylällä. Vuosikymmenten ajan kuntamme ikäihmiset ja lukuisa joukko muualtakin tulleita ikäihmisiä ovat saaneet nauttia entisen Puistolan, nykyisen Siikapirtin, palvelusta lähellä kotia. Ammattitaitoinen henkilökunta ja kodinomaiset puitteet ovat taanneet ikäihmisille sen mitä he pitkän päivätyön tehneinä yhteiskuntamme rakentajina ovat osakseen ansainneet.

Onko oikein, että tällainen kunnassamme toimiva palvelu ajetaan alas ja toiminta siirretään toisaalle vedoten muun muassa tilojen toimimattomuuteen tai henkilökunnan saatavuuteen? EI. Sitä emme Siikajoen kunnan valtuutettuina voi hyväksyä. Valtuutetut yli puoluerajojen ovat selvittäneet useilta eri tahoilta mahdollisuuksia nykyisten palvelujen turvaamiseksi Siikapirtillä. Vastaukset eivät ole meitä tyydyttäneet. Yhteinen tahtotilamme on, että palvelut säilytetään Siikajoenkylällä ja niitä kehitetään entisestään.

Tahtotilamme on, että avoin keskusteluyhteys Attendon kanssa pidetään yllä ja yhdessä haemme tähän kestävän, pitkäaikaisen ikäihmisten hoivapalveluratkaisun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.