Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Sii­ka­jo­ki­laak­so hir­vi­met­säl­lä Er­vas­tin seu­rueen mukana –met­säs­tyk­sen suosio on kas­va­nut nuorten kes­kuu­des­sa

Pyhännällä metsästyksen suosio on kasvanut varsinkin nuorten keskuudessa. Syinä on todennäköisesti esimerkiksi metsästäjätutkinto ja nuorten eräpäivät. Pyhännän metsästysyhdistykseen on viime vuosina liittynyt useita nuoria.

Pyhäntä

Lauantaina 21. lokakuuta Pyhännän metsästysyhdistyksen kahdeksasta hirviporukasta Ervastin seurue kokoontui Mustosentien alkuun. Lämpötila oli pakkasen puolella, mutta ilma ei ollut kuitenkaan liian kylmä. Nuotion ääreen kokoontui alkuun seitsemän hengen porukka ja yhdessä he alkoivat suunnittelemaan mihin kukin menisi passiin, hirvikoira Sumun jo haukkuessa autossa jahtiin pääsyä.

– Ollaan nyt jaettu alueet ensimmäisen kuukauden ajaksi kaikkien kahdeksan porukan kesken. Ihan turvallisuussyistä, ettei mennä muiden porukoiden kanssa päällekkäin, Pyhännän metsästysyhdistyksen puheenjohtaja Markku Ervasti sanoo.

Välissä pidettiin kahvitauko, jonka jälkeen suunniteltiin taas passeihin lähtöä. Passipaikat on merkitty valmiiksi puhelimen sovellukseen, jotta kommunikointi ja paikoille löytäminen olisi mahdollisimman helppoa.
Välissä pidettiin kahvitauko, jonka jälkeen suunniteltiin taas passeihin lähtöä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.