Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Sii­ka­lat­van kun­tast­ra­te­gian otsikko on: Su­den­roh­kea Sii­ka­lat­va Suomen kes­ki­pis­tees­sä – stra­te­gia kun­nan­hal­li­tus­kä­sit­te­lys­sä maa­nan­tai­na

Siikalatvan kunnanhallituksen asialistalla on maanantain kokouksessa vuosille 2022-2025 laaditun kuntastrategian käsittely. Kunnanvaltuusto saa strategian hyväksymisen päätettäväkseen 21.3. pidettävässä kokouksessa.

Siikalatva

Joulukuussa 2016 kunnanvaltuustossa hyväksytty edellinen Siikalatvan kunnan kuntastrategia on kokenut täydellisen päivityksen lähtien strategian valmistelutavasta ja ulkoasusta.

Strategiatyö alkoi viime keväänä vanhan kunnanvaltuuston työpajalla, jossa rakennettiin kuvaa lähtötilanteesta. Syksyn aikana kuultiin kunnan henkilökuntaa, kuntalaisia kuntalaistyöpajoissa sekä uutta kunnanvaltuustoa omassa strategiatyöpajassaan.

– Tosi paljon on kerätty aineistoa ja ajatuksia, eri porukoilta pohdintaa siitä, mitkä ovat strategian painopisteet. Valtuuston iltakoulussa tarkentunutta luonnosversiota on käytetty kommenteilla henkilöstöllä, kunnanhallituksessa ja elinvoimaryhmässä. Prosessi on vienyt aikaa, mutta ollut myös antoisa. Ideoita on tullut runsaasti, toteaa kunnanjohtaja Pirre Seppänen.

Strategialehtisen kansikuvana on Suomen kartta, jossa Siikalatvan kunnan kohdalla on suden tassu,  jonka anturat kuvastavat Siikalatvan neljää kirkonkylää.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin