6. jou­lu­kuu­ta Sii­ka­jo­ki­laak­so il­mes­tyi nä­köis­leh­te­nä – linkki uu­sim­paan lehteen löytyy myös täältä

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

So­me-sään­nöt unoh­tui­vat

Siikajokinen yrittäjä on joutunut epäasialliselta vaikuttavan some-kirjoittelun kohteeksi. Yllättävää on, kuinka monet ovat lähteneet kommentoimaan asiaa, vaikka eivät voi tietää tapahtumien todellista kulkua.

Facebookin Raahen alueen puskaradioissa levisi loppuviikosta päivitys, jossa kuvattiin, millaista palvelua päivityksen kirjoittanut koki puolisonsa kanssa saaneensa Revonlahdella toimivassa yrityksessä.

Vaikuttaa siltä, että some-päivityksen tehnyt ja sitä kommentoineilla on ollut tahto saattaa kyseinen yritys huonoon valoon. Toki kommenttien joukkoon mahtui myös niitä, joissa pitkänlinjan yrittäjän toimintatapoja kuvattiin hyvästä palvelusta kiittäen.

Kysyä voi, muistiko päivityksen tehnyt ja siihen negatiivisesti kommentoineet, että kaikki mitä julkaisemme internetissä myös jää sinne, vaikka itse poistaisimmekin julkaisun. Julkaisun poistaminen ei auta myöskään siksi, että todennäköisesti viestitulvan aiheuttaneesta kirjoittelusta on jo otettu kuvakaappauksia.

Huonona päivänä tehty epäasiallinen päivitys voi nousta esimerkiksi työpaikkaa hakiessa henkilön nimen Googlettavan työnantajan hakukenttään.

:
:

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tilauksella tämä ja muut kiinnostavat artikkelit Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa