Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­li­suu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

So­siaa­li- ja ter­veys­pal­ve­lui­den mak­sa­mi­nen muuttui Pohteen myötä: asiak­kai­den sol­mit­ta­va uudet so­pi­muk­set e-las­kuis­ta pank­kiin­sa

Pudasjärvi

Hyvinvointialueen toiminnan alkamisen myötä asiakkaiden täytyy uusia verkkopankissaan e-laskujen saajaksi kunnan tai kuntayhtymän sijaan hyvinvointialue. Hyvinvointialueet ovat uusia itsenäisiä y-tunnuksellisia toimijoita, joiden vastuulle siirtyvät aiemmin kuntien ja kuntayhtymien järjestämät ja tuottamat sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut, kertoo hyvinvointialue Pohde tiedotteessaan.

Asiakkaiden tulee tehdä Pohteelle uudet e-laskujen tilaukset ja suoramaksuvaltuutukset. Saadakseen laskut sähköisesti, asiakkaiden tulee solmia uusi e-laskusopimus tilaamalla Pohteen e-lasku omaan verkkopankkin. Pohteen nimellä löytyy kaksi laskutusaihetta siten, että OYSin laskut tilataan omana e-laskuna. Tilaus tehdään asiakkaan henkilötunnuksella, neuvotaan tiedotteessa.

Toinen vaihtoehto on tehdä uusi suoramaksuvaltuutus omaan pankkiinsa ottamalla yhteyttä pankin asiakaspalveluun. Tällöin pankki veloittaa automaattisesti maksun asiakkaan tililtä ja lähettää siitä ilmoituksen.

Laskut voi tilata myös sähköisenä OmaPostiin tai Kivraan, joista käsin voi hoitaa myös maksamisen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.