Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

So­siaa­li­huol­to­lain ja vam­mais­pal­ve­lu­lain mu­kai­set kul­je­tuk­set ti­la­taan Mat­ka­pal­ve­lu­kes­kuk­sen kautta – uusi käy­tän­tö voimaan Py­hän­näl­lä maa­nan­tai­na

Pohteen kuljetuspalveluihin tulee muutoksia Haapavedellä, Pyhännällä ja Tyrnävällä 11. syyskuuta alkaen.

Pyhäntä

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella tulee muutoksia sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaisiin  kuljetuspalvelumatkoihin. Syyskuun 11. päivästä lähtien matkat tilataan keskitetysti Matkapalvelukeskuksesta Haapavedellä, Pyhännällä ja Tyrnävällä.

Pohteen tiedotteessa todetaan, että vain Matkapalvelukeskuksen kautta tilatut palvelupäätöksen mukaiset matkat korvataan muutoksen voimaantulon jälkeen. Palvelupäätöksen saaneille asiakkaille on postitettu muutoksesta tiedote.

11. syyskuuta alkaen kaikki matkat tilataan Matkapalvelukeskuksesta, jonka puhelin numero on 08 558 44015. Matkapalvelukeskus toimii vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

– Muutos liittyy siihen, että myös Pyhännällä sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaiset kuljetuspalvelumatkat tulevat Matkapalvelukeskuksen välityksen piiriin. Pohteen alueella on ollut erilaisia käytäntöjä, miten matkat on järjestetty tai miten asiakas on tilannut kyydit. Oulussa Matkapalvelukeskus on ollut jo aiemmin toiminnassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.