Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

NÄKÖISLEHTI: Lue tästä tuhti KesäSiika maksutta

MAINOS: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tem­mek­sen Sale sul­je­taan si­sä­il­ma­on­gel­mien vuoksi – pää­tös­tä re­mon­tis­ta tai uu­dis­ra­ken­ta­mi­ses­ta ei ole tehty. Huo­no­kun­tois­ten Sa­le-kaup­po­jen jatkoa mie­ti­tään myös Piip­po­las­sa ja Sii­ka­joen­ky­läl­lä

Arinalla riittää remonttitarpeita muuallakin.

Temmeksen Sale suljetaan toistaiseksi terveysturvallisuussysistä, informoi Osuuskauppa Arina tänään. Paikallisia omistajia palvellaan lähimmissä myymälöissä. Polttonestejakelu jatkuu entiseen tapaan.

Sale suljetaan ennenaikaisesti kiinteistön sisäilmatilanteen vuoksi ennen kuin päätöstä mahdollisesta peruskorjauksesta tai uusinvestoinnista on tehty. Arinan mukaan palvelun uudelleen avaaminen Temmekselle edellyttäisi kiinteistöön laajamittaista peruskorjausta tai uuden myymälän rakentamista. Vaihtoehdoista on tehty alustavia laskelmia, mutta päätöksiä ei ole. Henkilöstölle tarjotaan töitä Arinan toisista toimipaikoista.

– Meillä on ollut tiedossa, että kiinteistö on huonossa kunnossa, mutta kesällä ollut tulipalo laukaisi teknisten ongelmien vyyhdin, jonka vuoksi joudumme sulkemaan myymälän nopealla aikataululla, kertoo Arinan toimialajohtaja Mikko Polso.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.