Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vä­li­pa­la­teh­taan en­sim­mäi­nen tuote on he­del­mäi­nen – katso vi­deol­ta, kuinka pakkaus etenee lin­jas­tol­la

Uuden elintarviketehtaan toteutus ei tapahdu hetkessä. Leiviskänkankaalla on tehty reilun 7 miljoonan euron investointi aiemminkin elintarviketehtaana toimineen tuotantotilan välipalatehtaaksi muuttamiseksi.

Pyhäntä

Maustaja Oy:n uudessa välipalatehtaassa seurattiin noin kymmenen hengen voimin, kun testiajojen jälkeen ensimmäiset kauppoihin lähtevät hedelmäiset välipalat pakattiin annospusseihin.

Maustajan käyttöön rakennetun välipalatehtaan ensimmäinen asiakas on oululaisen Kotivara Oy:n tytäryhtiö Makuvara Oy. Yhteistyö on alkanut hedelmäisiä välipaloja valmistaen.

– Tuotteet ovat koostumuksiltaan erilaisia, joten joudutaan hakemaan säätöjä, jotta ajo sujuu hyvin, kuvailee Maustaja Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Tuuli päivän kulkua.

Pakkauskarusellista tuotteen matka jatkuu linjastoa myöten toiseen päähän tuotantotilaa, jossa tuote autoklaavataan. Klaavauksessa tuote kuumennetaan 90 asteeseen. Käsittely varmistaa, että tuote ei vaadi kylmäsäilytystä, vaan säilyy huoneenlämmössä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.