Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

NÄKÖISLEHTI: Lue tästä tuhti KesäSiika maksutta

MAINOS: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

230 annosta Nasi Go­ren­gia syntyy ko­ke­neis­sa käsissä – Sii­ka­joen­ky­läl­lä lapset osaavat ar­vos­taa hyvää kou­lu­ruo­kaa

Gumeruksen suurtalouskokki Raija Järvelä hämmentää Nasi Gorengia.
Gumeruksen suurtalouskokki Raija Järvelä hämmentää Nasi Gorengia.
Kuva: Vesa Joensuu

Siikajoen Gumeruksen koulun keittiöllä ruoan valmistus alkoi maanantaina kello seitsemän. Porkkanoita pilkkova palveluvastaava Marjo Manninen kertoo päivän aloituksen vaihtelevan ruoasta riippuen aamukuuden ja seitsemän välillä.

– Tänään tarjoamme Nasi Gorengia ja riisiä sekä tuorepalana porkkanaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.