Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Aika näyttää jat­kuu­ko Me­hi­läi­sen pal­ve­lu­tar­jon­ta Sii­ka­lat­val­la en­nal­laan – 1.1.2023 so­pi­ja­puo­li­na ovat hy­vin­voin­ti­alue ja ter­veys­pal­ve­lui­den tuot­ta­ja, kun­nal­la ei ole asioi­hin sa­na­val­taa

Hyvinvointialueen aloittaessa Siikalatvan kunnan ja Mehiläisen välinen sopimus siirtyy hyvinvointialueelle.

Siikalatva

Sosiaali- ja terveydenhuoltoa ja pelastustoimea koskevan uudistuksen toimeenpanosta ja sitä koskevan lainsäädännön voimaanpanosta annetun lain mukaan Siikalatvan kunnan on tehtävä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle selvitys sosiaali- ja terveydenhuollon tai pelastustoimen käytössä olevista toimitiloista, siirtyvästä irtaimesta omaisuudesta, sopimuksista ja vastuista.

Kunnan järjestämän perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sosiaalitoimen ja pelastustoimen käytössä olevat kunnan omistamat toimitilat siirtyvät vuokrasopimuksen nojalla hyvinvointialueen hallintaan. Siirtymäkauden vuokrasopimus on voimassa 1.1.2023 alkaen vähintään kolme vuotta, ja hyvinvointialueella on oikeus pidentää sopimuksen voimassaoloa vuodella.

Hyvinvointialueen käyttöön siirtyy kiinteistötilaa kaikkiaan 14 352 neliön verran, mutta kiinteistöt säilyvät kunnan omaisuutena.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.