Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Kuor­ma-au­to ja hen­ki­löau­to tör­mä­si­vät Sii­ka­lat­val­la – kolme hen­ki­löä louk­kaan­tui va­ka­vas­ti, ne­los­tie oli poikki

Kuorma-auton ja henkilöauton nokkakolari sattui Siikalatvalla Valtatiellä neljä torstaina ennen puoltapäivää.

Kuorma-auton ja henkilöauton nokkakolari sattui Siikalatvalla Valtatiellä neljä torstaina ennen puoltapäivää.

Henkilöautossa matkustaneet kolme ihmistä loukkaantuivat vakavasti. Pelastuslaitos joutui irrottamaan heidät kolariautoista ajoneuvoja purkamalla.

Myös kuorma-autossa yksin matkustanut kuljettaja vietiin jatkohoitoon.

Onnettomuuspaikka oli Uljuan kahvilan lähettyvillä. Nelostie jouduttiin sulkemaan pelastustöiden vuoksi lähes tunnin ajaksi, ja liikenne ruuhkautui merkittävästi. Myöhemmin toinen ajokaista oli pois käytöstä ja liikenne ohjattiin onnettomuuspaikan ohi. Liikenne pääsi kulkemaan normaalisti ennen kello 15:tä.

Paikalle hälytettiin lääkäriyksikkö ja useita ensihoidon yksiköitä. Pelastuslaitokselta oli paikalla kolme pelastusyksikköä Pulkkilan ja Rantsilan paloasemilta sekä päivystävä palomestari.

Päivystävä palomestari Marko Talus kertoo, että Siikalatvan alueella on sattunut useita pienempiä kolareita torstain aikana. Alueella on lumipyryä ja huono näkyvyys pöllyävän lumen vuoksi.

Nelostiellä Pulkkilasta Kärsämäen suuntaan tapahtui jo aikaisemmin torstaina liikenneonnettomuus, jossa kukaan ei loukkaantunut.

Kello 14.56 päivitetty: liikenne sujuu nyt normaalisti.

Kello 14.27 uutinen päivitetty kauttaaltaan.