Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Lapset mukaan töihin -päivää vie­te­tään per­jan­tai­na – tee­ma­päi­vä kan­nus­taa työ­paik­ko­ja lapsi- ja per­he­myön­tei­syy­teen

Lapsiasiavaltuutetun ja yhteistyökumppaneiden Lapset mukaan töihin -päivä järjestetään nyt viidettä kertaa, ja mukaan on lähtenyt jo yli 400 työpaikkaa. Lapsen oikeuksien viikon päätteeksi järjestettävä tapahtumapäivä kannustaa työpaikkoja lapsi- ja perhemyönteisyyteen.

Kuuluuko lasten ääni ja kaikenlaisten perheiden tarpeet riittävästi työpaikallasi? Lapsiasiavaltuutettu tiedottaa, että kun lapset pääsevät näkemään mitä töissä puuhaillaan, aukeaa työyhteisölle samalla mahdollisuus tutustua heihin ja oppia uutta. Tuokaa lapset työpaikalle tai kutsukaa lapsiryhmä kylään ottamalla yhteyttä lähipäiväkotiin tai -kouluun.

Moni lapsi ei välttämättä tiedä, mitä vanhempi, lähiaikuinen tai isosisarus tekee työkseen. Lapsen on kuitenkin hyvä tietää, missä aikuiset tekevät töitä, mitä työnteko on ja millaisia erilaisia ammatteja on olemassa. On arvokasta välittää tietoa ja antaa lapselle lupa tutustua työpaikan toimintaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.