Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lasten inf­luens­sa­ro­ko­tet­ta ei ole saatu – ­Me­hi­läi­nen joutuu pe­ru­maan Sii­ka­lat­val­la lasten ro­ko­tus­päi­vät

Siikalatva

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy joutuu perumaan ensi viikolle Siikalatvalle kalenteroidut lasten ja lapsiperheiden rokotuspäivät.

– Emme ole saaneet sairaala-apteekista riittävästi rokotteita joukkorokotuksen järjestämiseksi, toteaa Mehiläisen johtava hoitaja Elina Maisila.

Erityisesti lapsille ja lapsiperheille suunnatut rokotuspäivä oli tarkoitus toteuttaa maanantaina Pulkkilassa ja torstaina Kestilässä ja Rantsilassa.

– Lapset ja lapsiperheet ovat sydämellisesti tervetulleita aikuisväestön joukkorokotuspäiviin kaikille kylille ilmoitettuina päivinä. Paikalla on lasten rokotuksiin perehtyneitä terveydenhoitajia neuvolasta, lupaa Maisila.

Joukkorokotuspäivät järjestetään Rantsilassa neuvolan tiloissa 13. ja 18. marraskuuta, Pulkkilassa terveysasemalla 15. marraskuuta ja 2. joulukuuta. Piippolassa rokotuspaikka on Jedulla 20. marraskuuta ja Kestilässä hyvinvointikeskuksessa 23. marraskuuta.