Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Lin­ja-au­toyh­tey­det Py­hän­näl­tä, Piip­po­las­ta ja Pulk­ki­las­ta Yli­vies­kaan muut­tu­vat syk­syl­lä su­ju­vam­mik­si

Pyhäntä ja Siikalatva

Osa Pyhännän, Piippolan ja Pulkkilan kautta Haapavedelle ajettavista linja-autovuoroista jatketaan Ylivieskaan 9. elokuuta alkaen. Pohjois-Pohjanmaan ely-keskuksen tiedotteen mukaan muutoksen seurauksena yhteydet Ylivieskaan muuttuvat nykyistä sujuvammiksi, kun linja-autoa ei enää tarvitse vaihtaa Haapavedellä.

Muutos koskee osaa koulupäivisin ajettavista vuoroista. Pyhännältä kello 6.40 lähtevä vuoro ajetaan jatkossa Piippolan, Pulkkilan ja Haapaveden kautta Ylivieskaan. Pyhännältä kello 15.10 lähtevän vuoron reitti on lähes sama, mutta vuoro ei aja Pulkkilan kautta. Ylivieskasta kello 6.55 lähtevä vuoro taas ajetaan Haapaveden kautta Piippolaan. Ylivieskasta kello 15.25 lähtevä vuoro puolestaan kulkee Haapaveden, Pulkkilan ja Piippolan kautta Pyhännälle.

Muihin Pyhännältä, Piippolasta ja Pulkkilasta Haapavedelle tai Ylivieskaan ajettaviin vuoroihin ei tehdä muutoksia. Osa vuoroista on tähän asti ajettu suoraan Ylivieskaan asti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.