Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­li­suu­ti­sis­sa

Mainos: Tilaa tästä Siikajokilaakso Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Tilaajille

Nii­ni­maan kaap­pi­au­to jälleen voit­ta­jak­si – ensi vuonna kil­pail­laan Super Truck-luo­kas­sa

Kuljetus T. Niinimaan Harry Potter -teemalla sisustettu ja teipattu Scania R590 palkittiin lauantaina voittajana Power Truck Shown kaappi- ja rahtiautot 2020-2022 -sarjassa.

Siikajoki/Ruukki

Kansainvälisessä kilpailuluokassa Kuljetus T. Niinimaan täysperävaunuyhdistelmä voitti sarjansa ja sijoittui neljänneksi Haastajaluokassa. Haastajaluokassa sijoittumisesta seurasi, että viiden muun auton joukossa kuljetusliikkeen uusi ajoneuvo nousi Super Truck -luokkaan, jossa autojen omistajat arvostelevat toistensa autoja. Tässä Best in Show:ssa Niinimaan yhdistelmä sijoittui 502 auton joukosta yhdeksänneksi.

Viime vuonna vanhempien kaappi- ja rahtiautojen sarjan voitti Kuljetus T. Niinimaan Frozen-rekka. Jo tuolloin uumoiltiin, että myös kuljetusliikkeen uuteen autoon saadaan kaikenikäisiä puhuttelevat teippaukset.

– Pikkusisko Tiina on Potter-fani. Hän ehdotti Frozenin voiton jälkeen, että seuraavaksi teette Harry Potter -teemalla auton. Tyttäreni vielä jälkipainostivat, että uudesta autosta tulee Potter-auto, muistelee Kuljetus T. Niinimaan omistaja, kuljetusvastaava Topi Niinimaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.