Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi + Lehti 6 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Nyt on mah­dol­li­suus vai­kut­taa hy­vin­voin­ti­alueen pal­ve­lui­hin – kom­men­toi jär­jes­tä­mis­suun­ni­tel­maa syys­kuun loppuun men­nes­sä

Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämissuunnitelma on laadittu.

Alueen asukkaat, sote-palveluiden ja pelastustoimen henkilöstö sekä eri sidosryhmät voivat tutustua luonnokseen ja antaa siitä palautetta 30. syyskuuta asti.

Suunnitelma sekä palautelaatikko löytyy hyvinvointialueen verkkosivuilta. Siitä on mahdollista myös antaa virallinen lausunto.

Suunnitelmaa tullaan työstämään saatujen kommenttien ja lausuntojen perusteella ja tavoitteena on, että aluevaltuusto päättää suunnitelmasta lokakuun aikana.

– Toivottavasti mahdollisimman moni asukas ja yhteistyökumppani antaa näkemyksensä suunnitelmasta jatkoa varten, sanoo hyvinvointialueen strategia- ja talousjohtaja Anu Vuorinen.

Lue lisää: Yh­tei­söl­lis­tä asu­mis­ta luvassa Oulussa lisää ja lai­tos­paik­ko­ja aiempaa vä­hem­män: Hy­vin­voin­ti­alueen so­te-jär­jes­tä­mis­suun­ni­tel­man luonnos julki, katso tiedot tästä

Päivitys kello 15.26: Hyvinvointialueen sivuilla oleva kyselylinkki avautuu torstain 15.9. aikana, eikä ole vielä käytössä tämän jutun alkuperäisen julkaisun aikaan.

Päivitys kello 16.26: Kyselylinkki on nyt auki.