Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Piip­po­lan jou­lu­kon­ser­tin tuotto uk­rai­na­lai­sil­le – sun­nun­tai-il­lan so­lis­tei­na Virpi Piippo ja Tiina Pit­kä­nen

Siikalatva/Piippola
Joululaulukonsertin solistit ovat Virpi Piippo ja Tiina Pitkänen. He esittävät Petri Herrasen säestyksellä uudempaa ja perinteistä joulumusiikkia.
Joululaulukonsertin solistit ovat Virpi Piippo ja Tiina Pitkänen. He esittävät Petri Herrasen säestyksellä uudempaa ja perinteistä joulumusiikkia.

Piippolan kirkossa on  mahdollisuus tehdä hyväntekeväisyyttä osallistuen sunnuntai-iltana kello 19 alkavaan Siikalatvan seurakunnan järjestämään konserttiin.

Ilmassa on joulun taikaa -joululaulukonsertin solistit ovat  Virpi Piippo ja Tiina Pitkänen. He esittävät Petri Herrasen säestyksellä uudempaa ja perinteistä joulumusiikkia.

Konserttiin on kymmenen euron vapaaehtoinen ohjelmamaksu. Ohjelmalehtisen tuotto käytetään ukrainalaisten avustamiseen.

Illan ohjelmistossa on joululauluja vuosien takaa. Piippolan kirkkoon tullen pääsee nauttimaan  Konsta Jylhän Joululaulusta sekä Mel Thormen säveltämästä Joululaulusta. Uudempaa tuotantoa edustavat esimerkiksi Timo Koivusalon Joulurauhaa, Carola Häggkvistin Taivas sylissäni sekä vanha tuttu Tonttu. Illan aikana myös yleisö pääsee laulamaan.

Tavastkengältä kotoisin oleva Virpi Piippo tunnetaan tangolaulajana ja tunteiden tulkitsijana. Konserttisalit ja kirkot ovat tulleet hänelle tutuiksi viihde- ja eri teemakonserttien muodossa. Hän on tuttu näky myös tanssilavoilla.

Oulun Kellossa asuvan laulajatar Tiina Pitkäsen tulkinnassa on tummaa pehmeyttä, heleyttä ja herkkyyttä. Tiina on vuoden 2015 tangofinalisti ja on voittanut Iskelmä Paratiisi-laulukilpailun vuonna 2017.

Iisalmelainen Petri Herranen valmistui pianonsoitonopettajaksi Kuopion konservatoriosta 1997. Päätoimisesti Herranen on ollut pianonsoitonopettaja Ylä-Savon musiikkiopistossa vuodesta 1999 alkaen. Hän on tullut tunnetuksi myös säveltäjänä.