Ro­ko­tuk­set Ast­ra­Ze­ne­can ro­kot­teil­la kes­key­te­tään myös Py­hän­näl­lä ja Sii­ka­lat­val­la

Pyhäntä ja Siikalatva
Valtiollisen linjauksen mukaisesti myös Siikalatvalla ja Pyhännällä keskeytetään AstraZeneca-rokotteen jakaminen viikoksi 12.
Valtiollisen linjauksen mukaisesti myös Siikalatvalla ja Pyhännällä keskeytetään AstraZeneca-rokotteen jakaminen viikoksi 12.
Kuva: Sauli Pahkasalo/arkisto

Perjantaina 19. maaliskuuta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen eli THL:n ilmoittaman valtiollisen linjauksen mukaisesti myös Siikalatvalla ja Pyhännällä keskeytetään AstraZeneca-rokotteen jakaminen viikoksi 12.

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi tiedottaa, että aiemmin annetut AstraZeneca rokotusajat perutaan viikolta 12 eli 22.–28. maaliskuuta väliseksi ajaksi. Ajat perutaan terveydenhuollon toimesta.

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy jatkaa koronavirusrokotuksia  suunnitellusti yli 70-vuotiaiden osalta. Tällä viikolla rokotetaan vain PfizerBiontechin ja Modernan rokotteilla.

– Valitettavasti joudumme perumaan alle 70-vuotiaille riskiryhmäläisille jo aiemmin annettuja aikoja. Peruttavia aikoja on alle 30. Olemme ilmoittaneet asianosaisille peruutuksesta ja otamme heihin yhteyttä, kun heille on annettavissa uusi aika rokotukseen, kertoo Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:n Siikalatvan johtava lääkäri Maria Skön.