Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­li­suu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Sii­ka­lat­va ottaa uu­del­leen käyt­töön var­hais­kas­va­tuk­sen hen­ki­lös­tön vaa­te­ra­han – ajatus nousi hen­ki­lös­tön kes­kuu­des­ta

Siikalatva

Siikalatvan kunta panostaa osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan kuntaan töihin saamiseen ja myös kunnassa töissä pysymiseen. Jo helmikuussa on otettu käyttöön uusia työntekijöitä palkatessa maksettava 200 euron rekrytointilisä. Arvion rekrytointilisän käyttämisestä kuukausipalkan korottamiseen tekee eri tilanteissa esimies.

Työntekijöitä kuullaan ja toimitaan mahdollisuuksien mukaan, kun syntyy hyviä työssä viihtymistä ja pysymistä tukevia ideoita.

– Ehdotus vaaterahasta tuli henkilöstöltämme ja lähdin samoin tein viemään asiaa eteenpäin, kommentoi kunnanjohtaja Pirre Seppänen kunnan lähettämässä tiedotteessa.

Sivistyslautakunta päätti 15. toukokuuta kokouksessaan ottaa käyttöön elokuussa 2023 varhaiskasvatuksen henkilöstölle maksettavan vaaterahan. Vaaterahan määrä on toimintavuotta kohden 150 euroa ja määräaikaisille sitä maksetaan suhteessa työsuhteen kestoon.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.