Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Sii­ka­lat­van uuteen kun­ta­stra­te­giaan on kir­jat­tu tavoite luopua päi­vä­hoi­to­mak­suis­ta – tuloja leik­kaa­vaan toi­men­pi­tee­seen on vara, kun sääs­te­tään toi­saal­ta toi­min­taa ke­hit­täen

Siikalatvan kunnanvaltuusto kävi monipuolisen keskustelun huolella valmistellusta kuntastrategiasta ennen kuin päätti sen hyväksymisestä.

Siikalatva

Siikalatvan kunnassa ei vain päivitetty edellistä kuntastrategiaa, vaan uudistettiin strategia täydellisesti. Strategia onnistuttiin tiivistämään yhdeksään sivuun.

Strategia on saanut työnimekseen Sudenrohkea Siikalatva Suomen keskipisteessä. Kunnanjohtaja Pirre Seppänen totesi sudenrohkea-teeman herättäneen keskustelua niin valtuutetuissa kuin kuntalaisissakin. Strategian työnimelläkin halutaan erottautua muista kunnista. Tarkoitus on, ettei sudenrohkeaa mielletä negatiiviseksi, vaikka sudet herättävätkin monenlaisia tuntemuksia. Strategianimellä tarkoitetaan, miten Siikalatvalla ollaan sudenrohkeita. Sudenrohkea symboloi siikalatvalaisten luonnetta ja paikkakunnan luontoa.

– Strategiasta on tehty suoraan toimenpideohjelma eikä pelkästään tyydytty kuvailemaan, mikä tahtotila on, totesi Seppänen.

Strategia jakaantuu kolmeen teemaan, jotka kuvaavat tahtotilaa neljäksi vuodeksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.