Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Tree­naa­mi­nen on kovaa työtä – Suomen vah­vim­man miehen tit­te­liä ta­voit­te­lee kolme Re­von­lah­den Voi­mai­li­joi­den edus­ta­jaa

Rauta on kevyttä ensi viikonvaihteessa, kun Revonlahden Voimailijoiden Teemu Pohto, Joona Vanhatalo ja Joel Vuokila laittavat itsensä likoon Suomen Vahvin Mies -kilpailussa.

Siikajoki/Revonlahti

Elokuun 12.–13. päivä Alahärmässä puntaroidaan kuljetusalan suurtapahtuman Power Truck Shown yhteydessä, ketkä ovat Suomen vahvimpia naisia ja miehiä.

Revonlahden Voimailijat ry:llä on vuosien perinteet olla mukana Suomen vahvimman miehen tittelin tavoittelussa. Viime vuonna jo neljännen kerran Suomen vahvimpana miehenä palkittiin, kontiolahtelainen Mika Törrö.

Revonlahden voimailuseuran puheenjohtaja, revonlahtinen Teemu Pohto osallistuu kisaan jo viidennen kerran. Seurakaverit Joona Vanhatalo ja Joel Vuokila tavoittelevat SM-mitaleita kolmatta kertaa.

Elokuun ensimmäisenä tiistaina Teemu Pohto ja Joel Vuokila vetivät viimeiset kovat treenit ennen Suomen Vahvin Mies -kisaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin