Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi + Lehti 6 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Yh­teis­työ­ta­hot aloit­ta­vat han­ke­val­mis­te­lut äkil­li­sen ra­ken­ne­muu­tok­sen toi­min­ta­mal­lin piiriin pää­se­mi­sek­si – ­Py­hän­näl­lä alkuun pie­nem­mäl­lä työ­ryh­mäl­lä. Katso juttuun lii­tet­ty video

Pyhäntä

Pyhännällä kokoontui maanantaina Pohjois-Pohjanmaan ely-keskuksen johdolla Pyhännän kunnan yhteistyötahoihin kuuluvia viranomaisia pohtimaan, miten edetään Pyhännän ja mahdollisesti laajemman alueen äkillisen rakennemuutoksen toimintamallin piiriin pääsemiseksi. – Perustetaan tässä vaiheessa ely-keskusvetoinen, viranomaisvastuulla toimiva, suppea työryhmä, johon tulee mukaan ely:n, TE-toimiston, seutukunnan ja kunnan edustus. PRT-Forestin konsernijohtaja Ilkka Sydänmetsä on lupautunut tulemaan mukaan työryhmään, kertoo Pyhännän kunnanjohtaja Ismo Mäkeläinen.
Suppeaan työryhmään jokainen siihen kutsuttu taho katsoo, keitä kutsuu ryhmään mukaan.

Jatkossa työryhmää laajennetaan niin, että mukaan kutsutaan myös oppilaitoksia, Oulun kauppakamari, yrittäjäjärjestö, Finnvera ja Business Finland.
Laajennetun työryhmän tehtävänä on tehdä konkreettinen hanke-esitys työ- ja elinkeinoministeriölle.
– TE-toimisto on lähestynyt yritystä ja konkurssipesää henkilöiden työllistämissuunnitelmista. Pyhännän kunnassa on nykytilaa analysoitu, mikä meillä on kuntana tässä tilanteessa tavoitteena ja mitä toimenpiteitä toivotaan rakennemuutoksen toimintamallista, Mäkeläinen avaa.

Ely-keskus järjestää Pyhännällä 4.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.