Hyviä uutisia – Sii­ka­jo­ki­laak­son verk­ko­si­vus­to on uu­dis­tu­nut

Siikajokilaakson verkkosivut on uudistettu.
Siikajokilaakson verkkosivut on uudistettu.
Kuva: Honkala, Juha

Siikajokilaakson verkkosivusto on uudistunut. Uusi sivusto on entistä käyttäjäystävällisempi, sisällöltään runsaampi ja ulkoiselta ilmeeltään raikkaampi.

Kaikilla Siikajokilaakson tilaajilla on rajaton lukuoikeus kaikkiin verkon sisältöihin, joten verkossa kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa tuoreimmat jutut päivittäin.

– Olemme uudistuksesta innoissamme. Nyt voimme tarjota tilaajillemme enemmän ja entistä rikkaampaa sisältöä verkossa, kertoo päätoimittaja Juha Honkala.

Jatkossa iso osa verkon sisällöstä on vain tilaajille tarkoitettua, eli nyt jos koskaan tilaajien tulee aktivoida verkkotunnukset käyttöön.

Verkkosivuston käyttäjätunnuksena toimii Kaleva Media -tunnus kuten nykyisinkin. Jo aiemmin kirjautuneena olleiden tilaajien täytyy kirjautua uudelleen uudistuksen takia.

– Kirjaudu sisään osoitteessa Siikajokilaakso.fi oikean yläkulman ”Kirjaudu”-linkin kautta. Kirjautumisessa käytetään samaa salasanaa ja tunnusta, jotka tilaajalla on aiemmin ollut käytössä, päätoimittaja ohjeistaa.

Mikäli Kaleva Media -tunnus on jäänyt luomatta, se tulee tässä kohtaa tehdä.

– Tunnuksen voi luoda verkkosivustolla olevan kirjautumislinkin kautta, Honkala valottaa.

Ohjeita Kaleva Media -tunnuksen luomiseen ja verkkosivuston käyttöön löytyy osoitteesta www.siikajokilaakso.fi/digihaltuun. Myös Siikajokilaakson asiakaspalvelu auttaa kirjautumiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta 08 5377 633.

Painettu lehti ilmestyy tuttuun tapaan torstaisin, jolloin tilaajat saavat myös näköislehden luettavakseen jo varhain aamulla.

– Näköislehteä voi lukea missä ja milloin vain, jos sinulla on internetyhteys älylaitteessasi.

Uuden verkkosivuston ansiosta Siikajokilaakson toimitus kykenee tarjoamaan aiempaa monipuolisempia sisältöjä ja hyödyntämään paremmin digitaalisia kerronnan keinoja.

Yksi keskeisistä Siikajokilaakson verkon uudistuksista on avainsanojen käyttöönotto. Niiden avulla lukija löytää juuri itselleen tärkeät sisällöt.

– Avainsanat auttavat toimitusta tuomaan esille eri asiakokonaisuuksia ja ne auttavat esimerkiksi eri juttuaiheiden kehityksen seuraamista. Jokivarren alueella on meneillään monia aiheita, joita toimitus seuraa ja joista uutisoimme säännöllisesti.

Uutena ominaisuutena on myös kommentointimahdollisuus. Kirjautuneet käyttäjät voivat kommentoida juttuja ja kommentit liittyvät suoraan sisältöjen yhteyteen.

– Uunituoretta verkkosivustoa kehitetään koko ajan. Esimerkiksi videoiden määrä tulee kasvamaan ja myös lukijat voivat lähettää omia kuvia ja videoita julkaistavksi.

Siikajokilaakson verkkosivuston sisältö on vahvasti paikallista – aivan samaan tapaan kuin painettu lehti on tehnyt yli 50 vuoden ajan.

– Siikajokilaakso nostaa esiin alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt niin verkossa kuin paperilla.

Koska uusi verkkosivusto on tehty juuri sinua varten, toivomme palautta sekä sisällöstä että sivuston toimivuudesta. Kuten tiedetään, aina kun jokin asia omassa arjessa muuttuu, kestää hetken ennen kuin silmä tottuu muutokseen.

– Myös juttuvinkit ovat entiseen tapaan tervetulleita. Haluamme tietää, mitkä aihepiirit teitä kiinnostavat.

Toimitukseen voi ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus@siikajokilaakso.fi, ja päätoimittajan voi ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 044 7370283.