Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Johanna ja Mikko Ii­va­nai­nen pii­pah­ta­vat kier­tueel­laan Rant­si­las­sa

Siikalatva/Rantsila

Rantsilalaiset juuret omaava, valovoimainen laulaja-lauluntekijä Johanna Iivanainen saapuu lauantaina Rantsilaan miehensä, kitaristi Mikko Iivanaisen kanssa osana Talven tulilla -kiertueetta.

Yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineen pariskunnan tekemisen pohjana on herkkä ja sielukas soitanta ja laulu. Kiertueella kuullaan erilaisia kielisoittimia, pianoa ja Johannan suomen- ja englanninkielisiä lauluja, niin omasta kuin lainatusta tuotannosta.

Johanna Iivanainen (s. 1976) on oululaislähtöinen, luonnonläheinen laulaja-lauluntekijä. Suurelle yleisölle hän on tullut tutuksi SuomiLOVE - tv-ohjelman housebandin solistina vuosina 2014-2019, mutta hän aloitti pianonsoiton jo 5-vuotiaana. Musiikkikasvatuksen opiskelua hän jatkoi Madetojan musiikkilukion jälkeen Oulun yliopistossa ja siirtyi siten pääkaupunkiseudulle opiskelemaan Oulunkylän Pop & Jazz Konservatoriossa. Hän myös opettaa laulua. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja monipuolinen, sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.