Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Jo­ki­laak­so­jen jouk­ko­lii­ken­teen pal­ve­lu­ta­so- ja lin­jas­to­suun­ni­tel­ma on val­mis­tu­nut – työ­mat­kus­tuk­seen sopivia lin­ja-au­to­vuo­ro­ja li­sä­tään

Pohjois-Pohjanmaan ely-keskuksen teettämä Jokilaaksojen joukkoliikenteen palvelutaso- ja linjastosuunnitelma 2021 on valmistunut. Työssä on määritelty alueen kuntien välisen joukkoliikenteen palvelutaso sekä laadittu joukkoliikenteen linjasto tulevaa sopimuskautta varten. Suunnitelman mukaan kilpailutettu liikenne käynnistyy elokuussa 2021.

Palvelutaso- ja linjastosuunnitelma on laadittu Alavieskan, Haapajärven, Haapaveden, Kalajoen, Kärsämäen, Merijärven, Nivalan, Oulaisten, Pyhäjärven, Pyhännän, Reisjärven, Sievin, Siikalatvan ja Ylivieskan muodostamalle alueelle. Työtä on ohjannut Jokilaaksojen alueellinen joukkoliikennetyöryhmä, johon kuuluvat edustajat alueen kunnista, ammatillisista oppilaitoksista ja maakunnan liitosta.

Jokilaaksojen alueen kuntien välinen joukkoliikenne koostuu nykyään markkinaehtoisesta liikenteestä sekä ely-keskuksen, kuntien ja ammatillisten oppilaitosten hankkimasta liikenteestä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.