Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

NÄKÖISLEHTI: Lue tästä tuhti KesäSiika maksutta

MAINOS: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pirre Sep­pä­sen kun­nan­joh­ta­ja­so­pi­muk­seen esi­te­tään ero­kor­vaus­ta

Johtajasopimukseen liitetty erokorvaus laukeaa käyttöön, mikäli syntyy tilanne, että luottamushenkilöt toteavat, ettei heillä ole johtajaa kohtaan luottamusta. Kyseessä pitää olla valtuuston enemmistön ilmaisema luottamuspula. Erokorvauksen sisällyttäminen johtajasopimukseen on yleinen tapa yrityksissä ja kunnissa. Kun asia on kirjattu johtajasopimukseen, vältetään pitkälliset johtajan eroprosessit, jos käy niin, että syntyy vakavan luottamuspulan aiheuttavia näkemyseroja tai johtaja menettää luottamuksen muutoin. Erokorvaus maksetaan, jos johtaja irtisanoutuu itse luottamuksen menetyksen vuoksi.

Kunnanhallitus on 16.2. käynyt kunnanjohtajan kanssa kehityskeskustelut, jossa on muun muassa sovittu johtajasopimuksen päivityksestä. Kunnanhallitus esittää maanantaina kokoontuvan kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi kunnanjohtajan johtajasopimuksen, jota on päivitetty erokorvauksen osalta ja muutettu palkka tehtäväkohtaiseksi.

Siikalatvan kunnanjohtaja Pirre Seppäsen Siikalatvalle töihin tulon yhteydessä laadittuun johtajasopimukseen ei sisälly erokorvausta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.