Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Py­hän­näl­lä nuo­rim­mat ja Sii­ka­joel­la van­him­mat eh­dok­kaat – yrit­tä­jiä Sii­ka­lat­val­la kol­man­nes eh­dok­kais­ta

Ehdokaslistojen keski-ikä on pienin jokivarren latvapitäjässä Pyhännällä ja suurin alajuoksulla Siikajoella. Yrittäjiä on tällä kertaa lähtenyt mukaan kiitettävästi.

Siikajokilaakso

Jokivarressa on kuntavaaleissa ehdolla yhteensä 144 henkilöä. Joukko on sopivasti monenkirjavaa, sillä ehdokkaina on niin yrittäjiä, palkansaajia kuin eläkeläisiäkin.

Yrittäjiä on lähtenyt ehdokkaaksi kaikkiaan 38, joista 15 on maatalousyrittäjiä. Lisäksi listoilla on jokunen osa-aikainen viljelijä.

Innokkaimmin ehdokkuuteen ovat tarttuneet Siikalatvalla asuvat yrittäjät, joita on peräti lähes kolmannes, 31 prosenttia, ehdokkaista. Siikajoella osuus on 28 prosenttia ja hämmästyttävästi kolmikon hännille jää yrityspaikkakunta Pyhäntä, jossa yrittäjiä on 18 prosenttia ehdokkaista.

Eläkeläisiä on koko jokivarressa ehdolla 22, mutta heistä kaikki eivät ole eläkeiässä, vaan joukossa on myös muista syistä työelämän ulkopuolella olevia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.