Juuri nyt: Paa­vo­lan Lep­pik­ses­sä ko­ro­na­tar­tun­ta – po­si­tii­vi­nen tes­ti­tu­los hen­ki­lö­kun­taan kuu­lu­val­la

Tilaajille

Sää oli mitä parhain Pulk­ki­lan to­ri­ta­pah­tu­mas­sa – Ta­pio-tai­ku­ri sekä Maltti ja Valtti hou­kut­ti­vat väkeä kauem­paa­kin

Pulkkila-päivien toritapahtumaa vietettiin lempeässä kesäsäässä. Mahdollisuus päästä pitkästä aikaa tapaamaan torille tuttuja sai väen liikkeelle eri puolilta Siikalatvaa ja kauempaakin, kun lisähoukuttimena oli vielä yleisöä kiinnostanutta ohjelmaa.

Siikalatva/Pulkkila

Siikalatvan kunnanviraston edustalla nautittiin päivän aikana monipuolisesta ohjelmasta. Aamupäivästä oli mahdollisuus laulaa karaokea. Varsinainen kaiken kansan ohjelmaosuus alkoi kunnanjohtaja Pirre Seppäsen toivotettua väki tervetulleeksi. Samalla Seppänen kutsui kunnan myöntämää urheilijastipendiä noutamaan heittolajeissa vuodesta toiseen Pulkkilan Ponnelle mitaleita tuoneen Teija Ahon.

Aikuisurheilijoita ei ole ollut tapana palkita SM-kisamenestyksestä vuosittain, mutta Teijan mitalisaalis on ollut viime vuosina tasaiseen tahtiin 6–8 SM-mitalia per vuosi. Lisäksi hän on aktiivinen myös urheilumahdollisuuksien toisille järjestämisessä.