Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­li­suu­ti­sis­sa

Mainos: Tilaa tästä Siikajokilaakso Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 4 kk 28 € + 2 kk kaupan päälle

Tilaajille

Sii­ka­joen etä­val­tuus­to hy­väk­syi bud­je­tin – Mä­ke­län­rin­tees­tä ja Paa­vo­lan mo­ni­toi­mi­ta­los­ta pää­te­tään ensi vuonna

Talousarvio on 173 330 euroa plussalla, mutta mukana on iso potti koronatukia. Ensi vuoden investointilistalla ovat jo Mäkelänrinne ja Paavolan monitoimitalo, vaikka hankkeiden kohtalosta päätetään vasta ensi vuoden puolella.

Siikajoki

Ensi vuoden ylijäämäinen talousarvio hyväksyttiin Siikajoen valtuustossa yksimielisesti ja ilman mutinoita. Toimintojen määrärahoihin ei esitetty muutoksia eikä yhtään äänestystä tarvittu.

Valtuuston kokous oli ensimmäinen täysin etänä istuttu. Etäosallistumista on kuitenkin opeteltu keväästä alkaen ja marraskuussa pidettiin niin sanottu hybridikokous, johon osa valtuutetuista osallistui etänä, osa oli paikan päällä.

Valtuusto on korona-aikana ennen joka kokousta miettinyt, miten se on viisainta järjestää terveys ja turvallisuus huomioiden. Valtuuston puheenjohtaja Päivi Eskolan mukaan enää ei edes mietitty, vaan valittiin ilman muuta etäyhteys.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.