Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Sii­ka­joen etä­val­tuus­to hy­väk­syi bud­je­tin – Mä­ke­län­rin­tees­tä ja Paa­vo­lan mo­ni­toi­mi­ta­los­ta pää­te­tään ensi vuonna

Talousarvio on 173 330 euroa plussalla, mutta mukana on iso potti koronatukia. Ensi vuoden investointilistalla ovat jo Mäkelänrinne ja Paavolan monitoimitalo, vaikka hankkeiden kohtalosta päätetään vasta ensi vuoden puolella.

Siikajoki

Ensi vuoden ylijäämäinen talousarvio hyväksyttiin Siikajoen valtuustossa yksimielisesti ja ilman mutinoita. Toimintojen määrärahoihin ei esitetty muutoksia eikä yhtään äänestystä tarvittu.

Valtuuston kokous oli ensimmäinen täysin etänä istuttu. Etäosallistumista on kuitenkin opeteltu keväästä alkaen ja marraskuussa pidettiin niin sanottu hybridikokous, johon osa valtuutetuista osallistui etänä, osa oli paikan päällä.

Valtuusto on korona-aikana ennen joka kokousta miettinyt, miten se on viisainta järjestää terveys ja turvallisuus huomioiden. Valtuuston puheenjohtaja Päivi Eskolan mukaan enää ei edes mietitty, vaan valittiin ilman muuta etäyhteys.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin