Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

JEDU jakoi tun­nus­tus­ta vuoden op­pi­so­pi­mus­toi­mi­joil­le

Oppisopimusviikon kunniaksi Koulutuskeskus JEDU palkitsi oppisopimustoimijoita.

Pyhäntä ja Siikalatva

Vuoden oppisopimusopiskelijaksi valittiin Sievissä Scanfil Oy:llä työskentelevä Antti Sinihalme. Työpaikkaohjaajana esimerkillisesti toiminut Tomi Hintsala Jukkatalo Oy:ltä valittiin vuoden parhaaksi omalla tontillaan. JEDUn tiedotteen mukana oppisopimustyönantajan palkinto meni tänä vuonna Siikalatvan suuntaan, kun valinta kohdistui Mehiläinen Terveyspalvelut Oy:hyn.

Oulaistelaislähtöinen Hintsala on ehtinyt reilun kahden vuoden aikana ohjaamaan paria kymmentä oppisopimusopiskelijaa. Rakennusinsinöörin tutkintoa parhaillaan viimeistelevä Tomi Hintsala näkee, että työpaikkaohjaajan täytyy olla aidosti kiinnostunut olemaan opiskelijan tukena.

– Työpaikkaohjaajan tulee olla valmis heittäytymään vähän kuin opettajan rooliin. Tehtävässä täytyy olla läsnä ja haluta olla ohjaamassa opiskelijaa niissä tilanteissa, missä hän ei välttämättä ole niin varma itsestään.

Työ vaatii sosiaalista älykkyyttä, että osaa toimia myös itseään huomattavasti nuorempien ihmisten kanssa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin