Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Päi­vä­lei­ril­lä eh­dit­tiin tehdä vaikka mitä – parasta oli viettää aikaa ka­ve­rei­den kanssa. Katso kuvia lei­ri­tun­nel­mis­ta

Pyhäntä

Pyhäntäläisillä pirpanoilla on ollut tänä kesänä mahdollisuus osallistua vapaa-aikatoimen järjestämään kesätekemiseen muun muassa kesäkerhoviikkoon, kesäleirille ja päiväleirille osallistuen.

Kesäleiri järjestettiin tällä kertaa Maaralan koululla. Uimapaikan puuttuminen ei ennen juhannusta leirillä olleita haitannut, kun uintiretkelle hurautettiin taksilla. Leiri oli niin suosittu, että mukana oli 40 lasta.

Petanquen pelaamisen lomassa lapset kertoivat, mikä oli kivointa juuri ennen kouluvuoden alkua järjestetyllä päiväleirillä. Loviisasta leikit olivat hauskoja. Aslakista oli parasta, kun sai olla kavereiden kansa. Louna ilahtui vaahtokarkkien paistamisesta. Viljamista kaikki tekeminen on ollut kivaa. Toivosta parasta oli uiminen.

Tikasgolfin pelaamiseen keskittyneet Ellen ja Helmi kertoivat olleensa aiempina vuosinakin päiväleirillä tai kesäkerhossa niin, että he muistelivat vuorossa olleen jo kolmas kerta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.