Useissa Koulutuskeskus Jedun toimipisteissä on järjestetty Taste of Culture -tapahtuma. Se on Jedun opiskelijakunnan eli Jeduskunnan ideoima etnoruokamaistelu, jonka tarkoituksena on edistää yhteisöllisyyttä ja kulttuurien välistä ymmärrystä tarjoamalla mahdollisuuden tutustua eri maiden ruokiin. Tapahtumassa ulkomaalaiset opiskelijat halutessaan valmistavat yhdessä keittiöhenkilökunnan kanssa oman kulttuurinsa ruokia. Opiskelijat voivat esitellä kulttuuriaan muillakin tavoilla, esimerkiksi PowerPoint-esityksillä.
Vastuun tapahtumien toteutuksesta ovat kantaneet yhteisöllisen opiskelijahuollon vahvistaminen ja kehittäminen hankkeen myötä palkatut yhteisöllisyysohjaajat. Ohjaajat työskentelevät kaikkien Jedun opiskelijoiden, erityisesti erityistä tukea tarvitsevien ja maahanmuuttajataustaisten kanssa. Tapahtuman koristeet ja tavarat tuotiin hankkeen puolesta.
Piippolassa Siikalatvan lukion ja Jedun henkilökunta ja opiskelijat pääsivät tutustumaan slaavilaiseen ruokakulttuuriin, kun ulkomaalaiset mediaopiskelijat valmistivat keittiössä blinejä.