Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Uudet tilat he­rät­ti­vät ihas­tus­ta – ny­ky­tek­niik­ka näyt­täy­tyi myös op­pi­las­esi­tyk­ses­sä

Jouluviikolla Kestilässä päästiin tutustumaan kaikkien uusista koulutiloista ja päiväkodista kiinnostuneiden voimin Kestilän alakoulun ja Päiväkoti Vekaran tiloihin.

Siikalatva/Kestilä, Tässäpä linkki jouluvideoon: https://youtu.be/IricjKjycgQ

Vapaasti tiloihin tutustumisen ohessa koettiin pienimuotoinen juhlahetki, kun väki kokoontui lasten suussa jo liikkasaliksi taipuneeseen liikuntasaliin seuraamaan ennakkoon ilmoitettua oppilasesitystä.

Juhlan aluksi kunnanjohtaja Pirre Seppänen lausui muutaman sanan todeten, kuinka historiallisessa tilanteessa oltiin, kun Kestilässä vietettiin uuden alakoulun ja kylän ensimmäisen päiväkodin juhlaa.

Syksyllä valmistuneet tilat ovat osoitus siitä, että  Siikalatvan kunta panostaa jatkossakin kyläkouluihin. Seppänen totesi ymmärtävänsä oikein hyvin tyhjilleen jääneisiin vanhoihin koulutiloihin liittyvän haikeuden.

– Toivon, että voimme yhdessä nauttia uusista tiloista, totesi Pirre Seppänen onnitellessaan koululaisia, jotka pääsevät joululoman jälkeen jatkamaan opiskelua uusissa tiloissa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin