Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Ylä­mä­ke­län re­mont­ti alkaa Pulk­ki­las­sa – ­kir­jas­to ja lii­kun­ta­sa­li sul­jet­tu ainakin kolmen kuu­kau­den ajan

Ylämäkelän rakennuksen remontti 31. elokuuta. Lainojen eräpäivät tullaan siirtämään sulun yli, joten asiakkaille ei kerry maksuja mahdollisista myöhässä olevista lainoista

Siikalatva/Pulkkila

Pulkkilassa alkaa Ylämäkelän rakennuksen remontti 31. elokuuta. Tämä tarkoittaa sitä, että kirjasto, liikuntasali sekä ampumarata ovat poissa käytöstä vähintään seuraavan kolmen kuukauden ajan. Arviolta tilat siis palaavat kuntalaisten käyttöön joulukuun alussa.

Pulkkilan kirjasto suljetaan keskiviikkona. Samoin omatoimikirjasto sekä palautusluukku poistuvat tuolloin käytöstä. Seuraavan kolmen kuukauden ajan Pulkkilan lähin kirjasto ja Kelan asiointipiste tulee sijaitsemaan Piippolassa. Kirjastoasioita voi tietenkin myös hoitaa muissa Siikalatvan kirjastoissa, verkkokirjastossa sekä sähköpostin ja puhelimen kautta.

– Onneksi meillä on kuitenkin kolme muuta hyvää kirjastoa Siikalatvalla mitä asiakkaat voi vielä hyödyntää. Lisäksi on tosi hyvä kirjastoverkko jokikirjastonkin kautta, Siikalatvalla kirjastonhoitajana toimiva Eveliina Lemmetyinen kommentoi.

Lainojen eräpäivät tullaan myös siirtämään sulun yli, joten asiakkaille ei kerry maksuja mahdollisista myöhässä olevista lainoista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.