Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Lauan­tai­na on Las­ten­mu­siik­ki­yh­tye Api­na­or­kes­te­rin en­sim­mäi­nen keikka – bändi syntyi MLL:n Rant­si­lan yh­dis­tyk­sen uu­del­leen toi­min­taan vi­riä­mi­sen myötä

Apinaorkesteri syntyi ilahduttamaan lapsia, kun oli tarve saada viihdyttäjä lapsille suunnattuun musiikkitapahtumaan.

Siikalatva/Rantsila

MLL:n Rantsilan yhdistyksen toiminnan ruususen unesta heräämisen myötä on virinnyt monenlaista uutta toimintaa. Eipä arvannut yhdistyksen hallitukseen jäseneksi valittu Juulia Myllykoski, että ajatus lapsille järjestettävästä musiikkitapahtumasta johtaisi bändin perustamiseen.

– MLL:n hallituksen kokouksessa mietittiin, mitä toimintaa järkättäisiin tälle vuodelle. Ehdotin, jos pidettäisiin lapsille musiikkikeikka. Lähdin kyselemään, olisiko kiinnostusta laulu- ja kitarakombon muodostamiselle.

Nyt meillä on kasassa bändi, kuvailee Juulia Myllykoski alkuvuoden tapahtumia.

Kaikilla bändin jäsenillä on pohjalla musisointihistoriaa. On musisoitu itsekseen, soitettu aiemminkin bändissä ja onpa yksi bändin jäsenistä työskennellyt ihan ammatikseen miksaajana.

Bändi sai nimekseen Lastenmusiikkiyhtye Apinaorkesteri, jonka kaikki jäsenet ovat joko entisiä tai uusia siikalatvalaisia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin