Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Tänään vie­te­tään kan­sal­lis­ta ve­te­raa­ni­päi­vää – Sii­ka­lat­val­la sep­pe­lei­den lasku kaa­tu­nei­den muis­to­päi­vä­nä

Siikajokilaakso

Siikalatvan perinnetoimikunta on keskusteltuaan veteraani- ja reservijärjestöjen edustajien kanssa päättänyt yhdistää kansallisen veteraanipäivän ja kaatuneiden muistopäivän viettämisen. Tämä oli paikallisten sotaveteraanijärjestöjen toive.

Päivät ovat lähellä toisiaan ja valitettavasti Siikalatvalla ei ole enää sotaveteraaneja elossa. Sankarihaudoille seppeleiden lasku tapahtuu  21. toukokuuta kaatuneiden muistopäivänä kaikilla Siikalatvan sankarihaudoilla.

Tänään, kansallisena veteraanipäivänä Raahen seurakunta järjestää Siikajoen kunnan alueella Paavolan kirkossa hartaushetken kello 10, jonka jälkeen on sankarihaudalla seppeleenlasku. Yhteisen hetken jälkeen Paavolasta lähtee seppelpartiot Revonlahden ja Siikajoen sankarihaudoille.

Siikalatvan seurakunnan alueella kansallista veteraanipäivää vietetään kello 11 alkaen Pyhännän sankarihaudoilla seppeleet laskien.

Kansallista veteraanipäivää vietetään vuosittain huhtikuun 27.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.